Πολιτική αγορών

Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 2-3 ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας, σε διαφορετική περίπτωση η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα. rong>
Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 24 ωρών ή την επόμενη εργάσιμη μέρα με συνεργαζόμενη εταιρεία courier Easy-mail που συνεργάζεται με τη SPEEDEX. Το κόστος αποστολής ειναι: στην Αθήνα 2.90€, εκτός Αθηνών 3.90€. Η πληρωμή με αντικαταβολή έχει επιπλέον κόστος 1.50€.
Για παραγγελίες άνω των 50€ τα έξοδα αποστολής ειναι δωρεάν

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
1)Αντικαταβολή
Το ποσό της παραγγελίας εξοφλείται σε υπάλληλο της speedex.
2)Πληρωμή μέσω Paypal
3)Με χρέωση πιστωτικής κάρτας
Οι κάρτες που υποστηρίζονται από το σύστημα μας είναι VISA, DINERS και MASTERCARD. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την τράπεζα Eurobank για τη διασφάλιση των στοιχείων σας κατά την αγορά με πιστωτική κάρτα από τα online κατάστημά μας. Οι συναλλαγές σας διασφαλίζονται με 256 bit level SSL κωδικοποίηση, ασφάλεια επιπέδου τραπεζών.
4)Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μόλις πραγματοποιήσετε τη κατάθεση θα πρέπει να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email επισυνάπτωντας το αποδεικτικό της κατάθεσης. Σαν αιτιολογία θα πρέπει να αναγράφεται ο αριθμός της παραγγελίας σας.
Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 7 ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας, σε διαφορετική περίπτωση η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.
Ο τραπεζικός λογαριασμός οπού μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:
  EUROBANK  
Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0283.61.0200035294
ΙΒΑΝ: GR2502602830000610200035294
Δικαιούχος: SUN HELLAS LTD

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
Άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας
Δόσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν αποκλειστικά με τη χρήση των πιστωτικών καρτών τύπου Visa και Master Card
3 άτοκες δόσεις με αγορές άνω των 200€
6 άτοκες δόσεις με αγορές άνω των 400€
9 άτοκες δόσεις με αγορές άνω των 1000€
12 άτοκες δόσεις με αγορές άνω των 1500€

5) Παραλαβή απο το κατάστημα
Έχετε την δυνατότητα να παραγγείλετε ηλεκτρονικά απο το site μας και να παραλάβετε απο το φυσικό μας κατάστημα πληρώνοντας απο κοντά με όποιον τρόπο επιιυμείτε. Για παραγγελίες με παραλαβή απο το κατάστημα θα πρέπει να υπάρχει επικοινωνία με τον υπεύθυνο του ηλεκτρονικόυ καταστήματος και η παραλαβή θα πρέπει να γίνεται εντός 7 εργάσιμων ημερών αλλιώς θα ακυρώνεται αυτόματα.

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Στην περίπτωση που δεν σας κάνει το μέγεθος του προϊόντος, μπορούμε να κάνουμε αλλαγή αντικαθιστώντας χωρίς καμία επιβάρυνση. Για τήν αλλαγή των προϊόντων τα μεταφορικά της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη και τα μεταφορικά για τη δεύτερη αποστολή επιβαρύνουν την εταιρία μας.
Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει:
Εντός 30 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης της αντίστοιχης απόδειξης ή τιμολογίου μέσω SPEEDEX.
Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση μαζί με όλα τα παρελκόμενα. Δε θα πρέπει να έχει γίνει χρήση του προϊόντος. Επίσης δεν πρέπει να έχουν αφαιρεθεί οι προστατευτικές ζελατίνες εάν πρόκειται για κράνος. Επιστροφές που δε πληρούν όλα τα παραπάνω δε θα γίνονται δεκτές.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Εάν δεν είσαστε ικανοποιημένοι από τα προϊόντα, σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας σε διάστημα 30 ημερών εφόσον δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και εφόσον βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση μαζί με όλα τα πρελκόμενα. Για την επιστροφή χρημάτων είναι απαραίτητη η επιστροφή της απόδειξης λιανικής πώλησης. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων το ποσό της επιστροφής συμψιφίζεται με το συνολικό κόστος των μεταφορικών και επιστρέφεται η διαφορά. Ο πελάτης επιβαρύνεται το κόστος των μεταφορικών εξόδων σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων.
Ο πελάτης θα πρέπει να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο του τμήματος των παραγγελιών για την επιστροφή των χρημάτων.Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που το δέμα θα φτάσει στο κατάστημά μας. Για τις τραπεζικές συναλλαγές ενδέχεται να περάσουν έως και 3 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή της επιστροφής έως ότου εμφανιστεί το ποσό στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ:

Οι τιμές ισχύουν και για αγορές από το κατάστημα μας

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Το συνεργαζόμενο με το toofast.gr τραπεζικό ίδρυμα χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση μέχρι 256-bit, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και την διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet.


Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.

Back to Top